Am întrebat 10 bloggeri români – Un joc.

Am fost provocată (mulțumesc!) să particip și eu la acest joc, pe care îl văzusem și la alți bloggeri pe care i-am descoperit cu prilejul Superblog – la Diana, spre exemplu, căreia i-am devenit și fan.

Sindromul impostorului m-a lovit din plin, pentru că eu nu cred că scriu pe un blog, mi se pare doar că scriu așa, aiurea, niște zăpăceli. De asemenea, nu există joc care să mă fi panicat mai tare decât leapșa pe cățărate, traumele sunt încă adânci, deci numai auzind că e vorba despre o leapșă am înghețat.

În plus, nu prea am răspunsuri despre mine, în general și mai ales nu cred că interesează pe cineva ce aș răspunde eu la întrebări destul de personale. Însă am decis să lupt cu toate aceste chestiuni și să răspund, pentru că mereu mi-a plăcut să fac parte dintr-o comunitate sau un grup, adesea cu mari eforturi, iar acum că sunt inclusă în una nu o să îmi tai chiar eu craca de sub degete.

Să începem, deci. 🙂 

1.Dacă ai putea alege un fel de mâncare pe care să îl mănânci pentru următoarea lună (fără să ai voie să mănânci altceva), care ar fi acela?

Ar fi aproape imposibil, sunt extrem de mofturoasă și capricioasă. Dacă ar trebui musai să aleg ceva, probabil ar fi salată de vinete. Cu ceapă. Și roșii. Și pâine caldă.

2.Pleci într-o vacanță de două săptămâni pe o insulă exotică și aproape pustie și poți lua cu tine un actor, un blogger/vlogger și un antreprenor (români sau străini). Pe cine iei?

Păi, i-aș lua pe Marius Manole, pe Ina (inoza.ro) și pe Cristina Frei. Cred că ar fi 2 săptămâni foarte interesante 🙂

3.Știm cu toții că în copilărie visam cel mai mult. Spune-ne un vis pe care îl aveai în copilărie și s-a îndeplinit și unul care nu s-a îndeplinit.

Hmm…visam să devin o cântăreață de calibrul solistei formației Genius și, evident, nu s-a îndeplinit această dorință arzătoare.

Trăiesc aproape de mare și acesta e un vis împlinit.

4.Primești un cadou foarte urât de la prietena cea mai bună/prietenul cel mai bun. Îi spui că e oribil sau te prefaci că iți place?

Nu îi spun, dar nu mă prefac suficient de bine și își dă seama că nu mi se potrivește. Știu, frumos e să ne bucurăm de orice cadou, știu teoria, dar dacă e fooooarte urât…. 🙂

Profit de această întrebare pentru a o provoca pe o dragă prietenă să răspundă la întrebările din această leapșă sau cum se numește ea de fapt, acesta fiind, probabil, un cadou foarte urât din partea mea – Ești invitată, Ducesa Tm. 😀

5.Este sfârşitul lumii. Ce carte ai pune în capsula cosmică pentru a păstra o „urmă” a umanităţii?

Oh, chiar pare că e sfârșitul lumii, mă bucur că mai pare cineva îngrijorat că se va termina lumea după acest decembrie. Răspunsul nu poate fi decât Anne of Green Gables.

Sursa: Pinterest

6.Dacă ai putea călători în trecut și să discuți cu tine cea de 18 ani, ce sfaturi ți-ai da? (maxim 3)

Ei, complicată întrebare. Să nu mai plângă atât, poate. Restul nu sunt de scris pe blog.

7.Ți se oferă șansa de a juca în filmul realizat după cartea ta preferată. Pe cine ai interpreta și de ce?

Anne. With an E, duh! Dar mi-ar trebui minim 20 ani în minus, pistrui, o perucă și un chef de viață pe care nici nu cred că l-am avut vreodată, dar acum sigur nu îl mai am 🙂

8.Ce te motivează să scrii pe blog?

Aceasta chiar este o întrebare de o mie de puncte, pentru care caut chiar și eu răspuns și nu îl găsesc în majoritatea timpului. Probabil ar trebui să spun că pentru cititorii mei dragi (puțini cum sunt, îmi sunt dragi, mai ales că trei sferturi din cei care obișnuiesc să citească aici nu înțeleg ce scriu acum, deci pot zice orice), dar o să recunosc că sunt motivată de faptul că eu mă simt mai bine scriind aici.

9.Primești un premiu (în bani) pe care ești convinsă că nu îl meriți. Cum reacționezi?

Nu am câștigat multe premii în viață asta a mea, dar pe toate pe care le-am câștigat am crezut că nu le merit. Nu am făcut mare lucru în legătură cu asta, m-am plâns un pic sau un pic mai mult și asta a fost.

10.Spune-ne ceva despre tine ce nu ai mai spus public până acum.

Îmi lipsește definiția lui public de aici. Ceva ce nu am spus pe blog? Sunt foarte multe, clar. O să scriu aici, public, că am văzut că pe Netflix o să apară curând Rebelde Way (varianta originală) și am fost extrem de entuziasmată. Simt freamătul tastelor voastre în timp ce căutați butonul de unsubscribe, îmi pare rău!

Iată că am reușit, am participat la această leapșa fără să îmi tremure prea tare tastele. Dacă vă simțiți inspirați de răspunsurile mele foarte plictisitoare, vă rog, jucați-vă cu bloggerii români! 🙂

P.s. Nu sună prea bine încheierea, dar ce pretenții să am de la o leapșă, știam că nu o să se termine prea bine pentru mine. Mă duc să caut un loc unde să mă cațăr, ne citim când cobor de acolo 😀

Categories: to enjoy

Tagged as: ,

6 replies

  1. Mă bucur că ai răspuns la provocare. Răspunsurile tale nu sunt deloc plictisitoare. Nu eşti cam dură cu tine? Te îmbrățişez şi îți doresc numai bine.
    Ps: ai uitat sau nu ai vrut să nominalizezi alți bloggeri? (înafară de unul)

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.