Despre Superblog.

M-am tot gândit la un titlu mai special, dar se pare că deși scriu despre o competiție de blogging creativ inspirația nu e pe lângă mine azi. Nici nu mi-a plăcut să scriu articole cu 7 motive să participi la Superblog, un grafic informativ cu ce am învățat la Superblog sau retrospectiva participării mele la Superblog…

Asta nu înseamnă că nu există multe motive pentru care mă felicit că am participat la Superblog-ul de toamnă, într-un context personal mai încâlcit decât pot descrie, care a rezultat într-o minte în permanentă ceață, niște taste care nu au cooperat prea mult cu puțina creativitate disponibilă și cu o accentuare a anxietății mele permanente de fiecare dată când cuvântul magic “Note” apărea pe ecran.

Totuși, cum zice și poza de la articolul cu care m-am înscris atunci, cred că suntem ce facem ca să schimbăm ce suntem – deși nu are prea mult sens pentru mulți, pentru mine are. Superblog-ul mi-a schimbat grijile de atunci cu altele cu mult mai ușor de gestionat. Mi-a adus mai mulți cititori, da, câțiva amici, ceva premii faine și un loc de finalistă, pe un măreț loc 8, ceea ce, vă zic, e o mare performanță.

Nu o să devin melodramatică și excesiv de siropoasă, (și) din acest motiv nici nu am scris atunci retrospectiva la finalul competiției. A fost însă un concurs al meu cu mine pe care l-am câștigat, ha! (Alertă de clișeu e roșie deja, dar ce să fac, asta e adevărul.)

Pe de altă parte, ca orice concurs cred, a scos la suprafață și lucruri urâțele printre concurenți, sponsori, mici nedreptăți și a generat o oboseală cruntă, prin ritmul alert al probelor și faptul că multe dintre ele au fost foarte departe de preocupările mele, câteva au fost teribil de plictisitoare, iar multe altele au fost dificile.

Prin urmare, deși m-am bucurat tare de ce am reușit și m-am foarte emoționat când am auzit-o pe Claudia – un om cu o răbdare de fier, chiar o suspectez că locuiește de fapt într-o sală de yoga și meditează intens după fiecare întrebare a noastră – menționându-mi numele și felicitându-mă la Gala pe care am urmărit-o pe Facebook ca o adevărată stalkeriță, dacă tot nu am putut participa, la sfârșit arătam ca în poza de mai jos, într-o stare semi-catatonică, privind fix și visând la deadline-uri:

Mi-am zis că s-a terminat cu competițiile, îmi demonstrasem ce îmi dorisem, dar iată că iar mă surprind, pentru că odată anunțate înscrierile pentru Superblog-ul de primăvară, eram așa:

Și după ce m-am gândit și răzgândit, am decis să mă înscriu iar, dar de data asta voi scrie doar dacă vreau, când vreau și despre ce vreau. Pentru cine nu știe detalii despre Superblog, puteți găsi informații aici. Pentru cei care au citit cele 783932 articole despre haine din ediția trecută, mulțumesc pentru răbdare și vă asigur că nu se va mai repeta :).

Acum, stau si aștept atentă o probă care să readucă focul creativ 🙂 în degetele mele:

#Superblog, m-am întors și sper că ți-a fost dor de mine! 😀

Poze: Unsplash si Primavara pozata de mine ieri (Featured Photo)

Categories: Superblog

Tagged as:

4 replies

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.